זו-זו הוא בין המקומות הבולטים ביותר ברוטשילד, קשה לפספס אותו. כולם מכירים את הבר עם המרפסת, הוא מאז ומתמיד היה שם, ממוקם בבניין משוחזר ומרשים במרכז רוטשילד.
מדובר בפאב מאד גדול, ורסטילי, המכיל עד 300 איש. הוא עבר כבר כמה גלגולים ושמות שונים בחייו שמפניה, רוטשה, קאסה ורנדה ועטרה. והוא עושה קאמבק מרשים ומושקע עם עיצוב ייחודי, ומנוהל על ידי חבר'ה מאד וותיקים בחיי הלילה המובילים אותו בזרוע יציבה.
אלכוהול
תפריט אלכוהול רחב ואיכותי, המכיל קוקטיילים מיוחדים, שתוכננו על ידי טל גנץ, מיקסולוג בעל שם, המוגשים בכלים מיוחדים באווירת גן חיות.
עיצוב
החלל הפנימי מלא באלמנטים מרהיבים מעולם ה-Zoo אשר עוצבו במיוחד על ידי אמנים נבחרים מרחבי העולם בהשראת גן חיות, שם המקום והעיצוב צמחו ביחד.
האדריכל רובי ישראלי שעיצב את הבוקסה, את הרובי, סולו, סטורי ואילקה גויס לעניין ועיצב עמדת הדיג'יי המרשימה הבנויה מאקווריום. העיטורים שבמקום הובאו מחו"ל והאדריכל קיבל חופש יצירה להשתולל עם דמיונו.
התוצאה היא אקווריום, טפטים, ושלל בובות ריאליסטיות שעוצבו על ידי דריה לבובסקי. הוקדשה מחשבה לכל דבר, עיצוב העמדות השונות, האופי של המקום וכיצד כדאי לצבוע את הקירות. במרפסת החיצונית, ניתן להנות מהנוף האורבני, צמחיה מרשימה ואווירה מדהימה של העיר תל אביב.
אוכל
הרעיון של המקום הוא בר שמח עם אוכל טוב ואיכותי. זה לא מקום לאדממה, הוא בעל טוויסט, משהו ייחודי משלו. מוטי לנטה- האחראי על התפריט תכנן מגוון רחב של מנות מיוחדות.
בזוזו קיים יתרון מודולריות – בחוץ יש אווירה רגועה ובריזה ובו זמנית, אורח החפץ בבלאגן וריקודים פרועים עד הבוקר ימצא עצמו מפזז בפנים. המוסיקה היא מוסיקת מיינסטרים מעורבת, תהנו מקולה של אדל ,מguns and roses, בן אל וסטטיק ולהיטים.
השירות משפחתי וחם, הבעלים של המקום הם חברים בינם לבין עצמם והאווירה החברותית ניכרת. המקום נראה יוקרתי ומאיים מעט כלפי חוץ, אך לאחר הכניסה מתגלה ההיפך.
אופי המקום
בחמישי, שישי ושבת תמצאו אווירה מסיבתית, שאר השבוע יותר רגוע. המקום נפתח החל משמונה וחצי ובימים שמועברות הרצאות הדלתות נפתחות כבר בשבע.
במקום נערכים אירועים מיוחדים, כגון ערב קולינארי המחייב הרשמה מראש הנערך אחת לחודש, המגיש תפריט מיוחד המתוכנן על ידי שפים אורחים. והרצאות על הבר הנערכות על ידי המותגים Funzing ו Think and drink different, .
בשעות הערב המוקדמות תהנו מHappy hour אחד פלוס אחד על השתיה ומבצעים משתנים על האוכל.
טלפון להזמנת מקום: 052-5566257
צילום: ירין טרנו