היי לך,
אני כל כך שמחה שמצאת אותי! קוראים לי מיכל ואני מאפרת כלות וערב, יוצרת תוכן, מעבירה סדנאות והשתלמויות ומנהלת קהילת ביוטי

בקרי אותי באינסטגרם

אירוע פופ בגלידריית Cream

אירוע פופ בגלידריית Cream

לקראת Round Tables by American Express, פסטיבל הקולינריה הבינלאומי שיחגג אצלנו בחודש הבא(נובמבר) בפעם השלישית, ההתרגשות אוחזת את עולם הקולינריה הישראלי. הפסטיבל שם למטרה להפגיש בין המסעדות והשפים הטובים בעולם לבין אנשי המקצוע הישראלים והמוכשרים לא פחות. ישתתפו בו 14 מהמסעדות המוערכות והמעניינות בעולם, זוכות כוכבי מישלן והציפייה גדולה.

המסעדות והשפים יגיעו אלינו מ-11 מדינות – דנמרק, שוויץ, בלגיה,ספרד, פרו, מקסיקו, אנגליה, ארה"ב, איטליה וסקוטלנד: שלוש מסעדות מדורגות ברשימת World's 50 Best Restaurants היוקרתית והמשפיעה בעולם, שתי מסעדות זכו בשני כוכבי מישלן ושש מסעדות בעלות כוכב מישלן אחד .

 

לחץ להגדלה


לקראת הפסטיבל בין התאריכים 25-27.10, בשיתוף קבוצת המסעדות R2M, השפים המקומיים שלנו יצרו גלידות צבעוניות במיוחד החוגגות את המטבחים בטעמים ייחודיים ויוצעו לקהל הרחב. את הגלידות המיוחדות ניתן למצוא בגלידריה Creme של הבייקרי הממוקמת ברחוב דיזינגוף 262 ושם בכל יום יוצעו ארבעה טעמים שונים של השפים לדוגמה:

  • שף שאול בן אדרת, בהשראת המטבח האנגלי, גלידה בטעם ארל גריי, סקונס, ג'ינג'ר וחרדל
  • שף אוהד סולומון בהשראת המטבח המקסיקני, גלידה בטעם תירס, כוסברה, חליפיניו וליים
  • שף אביב משה, בהשראת המטבח האיטלקי, גלידה בטעם פורצ'יני, קרם אנגלז, לימונצ'לו ופלפל שאטה
  • שף שחף שבתאי, בהשראת המטבח השווצרי, גלידה בטעם קפה, בזיליקום, אורז וקוקוס.

כמו כן, אמריקן אקספרס ממשיכה להפתיע ולרגש את לקוחותיה ומעניקה 1+1 על הגלידות המוצעות.

לחץ להגדלה


אירית בטאט, מנהלת פעילות אמריקן אקספרס: אמריקן אקספרס, אחד מ-22 המותגים המובילים בעולם, מקפידה להעניק ללקוחותיה  הצעות ערך מתחומי התרבות, הקולינריה והלייף סטייל. החיבור לעולם הקולינריה עולה בקנה אחד עם ערכי המותג והאירועים שאנו מקיימים בתחום זה בארץ ובעולם מעניקים ללקוחות חוויות בלתי נשכחות.

מכירת הכרטיסים לפסטיבל הקולינריה Round Table by American Express נמשכת, עם הטבות מיוחדות ללקוחות אמריקן אקספרס. פרטים באתר הפסטיבל https://www.roundtablestour.com/

לחץ להגדלה


הגיעו לאכול גלידה


הירשמי לקבלת עדכונים במייל

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן